VÄLKOMMEN TILL DAGSPA SPA & Cosmetiqua

EN HÄLSO OAS MITT I PÅARP!
Spa - Relax - Behandlingar - Yoga - Solarium - Shop - Frisör
Behandlingar från hår till tår. Hos oss blir du väl omhändertagen i en harmonisk miljö inspirerat av havets lugn, vi har alltid mysig belysning, tända ljus, lugn musik. I butiken har vi ekologiska produkter från topp till tå till dig själv eller att ge bort som gåva!

Utöver behandlingarna kan vi även ge våra kunder tillgång till ståsolarium (18 års-gräns) för dig som vill hålla sig sommarfräsch året runt och en härlig relaxavdelning med infraröd bastu med plats för 8 personer, det finns tillgång till bad med massagestrålar och tropisk ångbastu. Relaxavdelningen passar även perfekt att dela med någon man tycker om. besöka på möhippan, firmafesten eller återträffen, om man vill så kan man sitta ut på vår härliga uteplats och njuta. Vår lokal är anpassad för dig med rörelsehinder.

SPA & Cosmetiqua
Ligger på markplan i det vackra naturnära Påarp som är beläget ca 1 mil öster om Helsingborgs centrum strax intill motorvägen med gratis parkering intill. Ca.8 min med tåg från Knutpunkten i Helsingborg och ett stenkast bort står du utanför dörren till harmoni. Vi finns på Lokföraregatan 20a, 253 53 Påarp, intill tågstationen Tryck här för karta

Kontakta oss
SPA & Cosmetiqua Lokföraregatan 20a, 253 53 Påarp 
Tel: 042-22 92 00 Boka klicka här.

 
www.spacosmetiqua.se