BOKA HUDVÅRD ONLINE
Jag samarbetar med Boka Direkt som sköter min onlinebokning.
För att hitta behandlingarna Boka klicka här.

Spa-butiks öppet
För dig som bara vill titta in har jag öppet följande tider, men vill du komma annan tid så är vår entrè alltid öppen när vi är på plats, du kan då sitta ner med en tidning medans du väntar:

Onsdag
17:30 - 18:00  

Hårvård
Tidsbokning kan göras via telefon eller på plats.

Tisdag - Fredag
10:30 - 18:00
Lördag
11:00 -

VÄRT ATT VETA:

DETTA GÄLLER HUDVÅRDS OCH SPA BOKNINGAR:

Stängt söndagar inkl alla röda dagar, pingstafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton!

OBS!
Vill du boka tid? Vänlig boka din tid här på vår hemsida eller ring oss på telefon. Vi tar inte emot bokningar eller avbokningar via mail och facebook då vi inte alltid har möjlighet att kontrollera mailen/facebook. Svarar vi inte beror det på att vi är upptagna i behandling.

Observera att av- och ombokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid, 1 vecka innan när det är behandlingar för mer än 1000kr och 14 dagar på gruppbokningar annars utgår faktura på hela beloppet.
Vi ber er vänligen respektera att våra avbokningsvillkor gäller oavsett anledning.

Avbokning på telefonsvarare eller via mail godkänns ej.
Avbokning sker med hjälp av din avbokningskod (som du får via mail vid bokning, Denna kod slutar att fungera 24 timmar innan bokad behandling)
Vid akut sjukdom vänligen meddela oss så fort som möjligt då vi öppnar salongen, ring dagen innan om ni vet att ni håller på att bli sjuka! Hinner vi få in en ny bokning faktureras du inte.

Grupp arrangemang betalas senast 14 dagar innan bokad dag via bankgiro 5920-5716. Ange alltid ert namn, datum för aktiviteten samt vad den innebär, t.ex. Spa/Möhippa. Ingen återbetalning vid avbokning efter inbetalt arrangemang.

ÖVRIGT!

Behandlingarna är till för att du ska njuta och koppla av. Vi ber dig att respektera utsatt tid.
Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen alt. markuleras om återstående tid blir för kort. Kom gärna i tid så att du hinner varva ner! 

Stäng av din mobiltelefon både för din egen och andras avkoppling.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i behandlingsmenyn samt prisändringar.

VARFÖR DEBITERAS DU?

När DU beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal. DU (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (säljaren) förbinder mig att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan.

Så länge DU inte avbeställer tiden senast 24 timmar innan så kan jag inte sälja den till någon annan.

Därav är du betalningsskyldig.

Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Tack för ömsesidig respekt!

Kontakta oss

SPA & Cosmetiqua
Lokföraregatan 20a
253 53 Påarp
Tel: 042-22 92 00 

 
www.spacosmetiqua.se