ERBJUDANDEN

Aktuella erbjudanden finns i butiken. 

Boka yoga online klicka här.

Föranmälan krävs då utrymmet har begränsat till mindre antal deltagare. Boka och betala lättast online, annars i butiken (ej bemannad hela tiden).
Var på plats 10-15 minuter innan passet börjar.

OBS! nytt pris fr.o.m 1/5-2018:
Hatha yoga 60min - 175kr per person
Yin och yang yoga 60min - 175kr per person
Klippkort: 10ggr 1500kr giltigt 4 månader från inköpsdatum.
Klippkortet går att köpa redan från nu.
Tips! Ge bort ett klippkort i gåva.

N Y H E T❣️

Hathayoga måndagar kl:19:00-20:00
Pris: 150kr per person - Hathayoga 60min

Hathayoga är Europas mest kända formen av yoga, där man föreställer sig att man kan skapa balans i kroppens "energisystem" för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Metoderna som används är reningsprocesser (shatkarma) Att rensa kroppen från gifter kan vara starten till ett nytt och rikare liv!
Kroppen har en förmåga att anpassa sig till de omständigheter som råder. Den mat du äter, de tankar du tänker, hur mycket du rör dig, hur mycket du stressar är några av de faktorer som påverkar din hälsa och som i förlängningen gör avtryck i din kropp. Kroppen har en själreglerande funktion och har även naturliga reningsorgan som huden, lungorna, levern, njurarna och tarmarna. Dessa hjälper kroppen från att göra sig av med restprodukter, stagnerat material, gamla celler, toxiner (gifter), tungmetaller m.m. Det som kroppen inte använder i sin förbränning måste föras ut ur kroppen. Men vad händer när kroppen inte orkar med att rena sig fullt ut. Jo, kroppen blir självförgiftad vilket ofta leder till en hel del kroppsliga följder.

Kroppsställningar (asana), andningskontroll (pranayama), koncentrationsövningar och meditation. Stavelsen "HA" betyder solen och "THA" månen. Ordet yoga betyder förening, och hatha yoga är alltså en förening mellan solens (Shiva, maskulin) och månens (Shakti, feminin) principer.

 

Yin & Yang yoga torsdagar kl:18:45-19:45
Pris: 150kr per person - Yin och yang yoga 60min

Det är en härligt och mjuk Yoga pass med QI gong som uppvärmning och fokus på andning ....inga förkunskaper krävs, passar alla unga som gamla ���� Kom som du är ��
Välkommen��

Medtag yogamatta och en filt
Gärna en liten kudde eller sittdyna också - frivilligt.
Har du ingen yogamatta och vill prova på yoga då finns här att hyra.

.....................................................................

KURKORT!
Vid köp av minst 4 diamantbehandlingar eller minst 5 dermomassage behandlingar lämnas 15%, Rekommenders med 1-2 veckors mellanrum eller 2-3 gånger per vecka för ett mer intensivt behandlingsresultat. Infraröd bastu-kurkort 10ggr till reduceratpris.

Gäller 3 mån från utfärdat datum.
Bonuskortet är personligt och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

MARIA ÅKERBERG BONUSKORT
Du får en stämpel när du handlar för 350kr. Efter 10 stämplar inom 12 månader får du utnyttja 300kr inom 3 månader.

Bonuskortet är personligt och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i 12 månader från utfärdat datum.

 

Bildresultat för ansiktsbehandling

Nu söker vi en arbetskollega på Spa & cosmetiqua!
kontakta Ulrika 042-22 92 00.

Rum kan hyras på heltid. Vi söker dig som är driven, serviceminded samt duktig på ditt arbete. Om du arbetar med något inom skönhet och hälsa så är du välkommen att höra av dig till mig. Jag jobbar med ekologiska produkter, och känner att det är viktigt att du brinner för det också! Vi vill gärna få in någon som har komplement till våra övriga behandlingar, Vi önskar en person som inte utför någon av de behandlingar vi gör utan någon som kompletterar oss på ett bra sätt med ex. fransförlängning, nagelterapeut, zonterapeut, samtalsterapi eller annan spännande yrkesgrupp. Gemensamma utrymmen så som kök och toaletter samt reception/butik med skyltfönster, internet och telefon ingår.

Kontakta oss
SPA & Cosmetiqua 
Lokföraregatan 20a
253 53 Påarp 
Tel: 042-22 92 00 
Boka klicka här.

 
www.spacosmetiqua.se