GRUPPER Dessa är de grupp paket jag erbjuder:

Bokas via telefon!
Prata ihop er innan ni ringer oss. Ha klart för er vilket spapaket, mat alternativ 1 eller 2, behandlingar, datum och tid, ha gärna några olika datum som kan passa om någon dag redan är bokad.
Öppettider för grupp:
Vardagar 11-18 Lördagar 11-16 Söndagar och Helgdagar STÄNGT

Boka egen Spa-avdelning
Man bokar alltid Spaavdelningen med sitt privata sällskap. Det innebär att det alltid bara är du och ditt sällskap där den tid ni bokat oavsett om ni bara är två som vill lyxa eller en grupp som vill boka.

Hos oss behöver ni aldrig trängas med andra gäster. När ni bokar 2-8 personer har ni relaxrummet med infraröda bastun för er själva och tillgång till rummet med bubbelbad och ångbastu under 2 timmar eller 3 timmar beroende på hur många ni är. Vi har en härlig terass om ni föredrar att sitta ute.

Sparitual har blivit spaälskarnas favorit och ett härligt sätt att uppleva spa på. Du välkomnas och får en introduktion. Du kommer få göra våran sparitual som jag har utformat med ekologiska Maria Åkerberg`s produkter. Du kommer att få bada i vårat bubbelbad, basta i vår ångbastu och infraröda bastu avsluta med dusch för att sen bara koppla av i vår relax där du kan ta någonting att äta eller dricka.

Spa-ritual för 2-8 personer
Priserna gäller för samtliga. Även ej bastubadande gäster.
När ni kommer får ni låna ett SPA-kit med badrock, handduk och badtofflor.
Vårat bubbelbad börjar med att du tar en skön dusch med en helkroppsskrubb, håret packas in i inpackning och sedan får du sjunka ned i det varma badet bland de tända ljusen och basta i vår tropiska ångbastu med färgterapi och den härligt välgörande infrabastun också den med färgterapi medan lugn musik spelas. 
I relaxen finns även en ansiktskur uppdukad med ansiktsrengöring, exfolierande skrubb och ansiktsmask, allt med ekologiska produkter.
Efter badet får du ännu en varm skön dusch och där du tvättar ur din hårinpackning och slutligen finns lyxig bodylotion som avslutar din spadag. 
Den perfekta pausen i vardagen för dig som vill ha en stund att ta hand om dig och riktigt varva ned. Efter en sparitual hos oss kommer du ut som en ny människa, ren i kropp och hår, uppfräschad hy och med lugnt och avslappnat sinne.  

Ost och kex:
När det står att det ingår ost o kex så är det oftast en bit god brieost och digestive kex samt ett glas alkoholfri cider.

Spa-paket 1:
Pris: 2-4 personer 650kr per person för 2 timmar.
Pris: 5-8 personer 650kr per person för 3 timmar.  
Introduktion till Spa-ritual 
Lån av ett SPA-kit med badrock, handduk och badtofflor
Varmt bubbelbad med härlig badolja 
Tropisk ångbastu 
Infraröd bastu 
Relax för avkoppling med ost, kex och cider
Möjlighet att ta med egen dryck

Spa-paket 2:
Pris: 900kr per person för 4 timmar.

Minsta pris motsvarar 5 personer då en buffébricka alt. en asiatisk rätt ingår dessutom cider, kaffe/the med tilltugg i form av en liten kaka/chokladbit:
Introduktion till Spa-ritual 
Lån av ett SPA-kit med badrock, handduk och badtofflor
Varmt bubbelbad med härlig badolja 
Tropisk ångbastu 
Infraröd bastu 
Relax för avkoppling med en buffébricka alt. en asiatisk rätt, cider, kaffe/the
Möjlighet att ta med egen dryck
Alt 1: buffébricka med passionsfrukt, melon, kiwi, vindruvor, jordgubbar m.m. Rostbiff, källarröktskinka, kalla grillade kycklingben och potatissallad.
Alt 2: Kyckling eller biff med grönsaker och ris. Räkchips som tilltugg.

Pristillägg: behandling 15 minuter 200kr per person.
1. Skön ansiktsrengöring och massage med en vitaminrik mask.
2. Härlig hand- och underarmsmassage med varm olja. 
3. Härligt mjukgörande fot- och underbensmassage med varm olja.
4. Nack & skalpmassage.  

Medtag
Badkläder och ev. hårfön och extra handdukar.

Ni kan hyra:
Extra handduk 30kr/st.

Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Det finns inga separata omklädningsrum utan man byter om tillsammans med sitt sällskap. Vill man byta om enskilt kan man få låna toaletten, Vi har också ett sminkrum med toalett där man kan byta om och om man vill göra sig i ordning efteråt. Det kan vara så att man måste dela upp sig och gå några i taget då man vill sminka sig och blåsa håret beroende på hur många man är (2st hårfön finns att låna).

Det är tillåtet att ta med eget mousserande vin alt. öl och lätt förtäring, ser dock då att ni ställer i ordning efter er som det var när ni kom, att ni tar med er tomflaskor/ burkar m.m när ni går ut. I annat fall debiterar vi för extra städning.

Det är viktigt att man håller tiden, för att vi ska hinna göra i ordning för nästa grupp som kommer, tiden räknas från ni kommer tills att ni går!

KUNDOMDÖMEN!
Tack Ulrika
Vi hade det super trevligt, super ordnat och varmt att rekommendera till andra. / Martina 


På Spa & cosmetiqua finns en större relax spa lagunen med en infraröd bastu med färgterapi och med plats för 4 personer, bord med stolar för 8 personer och en konstrottinggrupp med 4 sittplatser samt 3 sköna relaxstolar i en lugn och avslappnande miljö samt ett separat sparum tropical spa med ett bubbelbad med massagestrålar, en tropisk ångbastu och 3 duschar.

Grupp arrangemang betalas senast 14 dagar innan bokad dag via bankgiro 5920-5716.
Ingen återbetalning vid avbokning efter inbetalt arrangemang.

Kontakta oss
SPA & Cosmetiqua Lokföraregatan 20a, 253 53 Påarp 
Tel: 042-22 92 00 Boka klicka här.

 
www.spacosmetiqua.se