Jag startade spa & cosmetiqua april 2006, April 2008 tar jag över Påarps f.d postlokal och min man Janne bygger om detta till ett personligt, underbart, fräscht och modernt SPA med inspiration av havet. Jag går kontinuerligt på olika utbildningar, nyhets och temakurser för att hålla mig ajour och vi utvecklar vårt spa hela tiden, titta gärna in på hemsidan med jämna mellanrum. Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla som hjälpt oss att komma dit vi är idag och tacka alla mina trogna och återkommande kunder som spridit vårt rykte. Vi hoppas att Du ska tycka lika mycket om Spa & cosmetiqua som vi gör och att Du får en underbar stund hos oss!

GDPR-Dataskyddsförordningen
Vilka typer av information samlar vi in?
Du som kontaktar oss för att få veta mer om våra produkter och tjänster eller vill boka en behandling uppger namn, adress, telefonnummer och mailadress.

Hur används informationen?
Vi använder informationen vi har om dig för att kunna informera om våra produkter och tjänster samt hantera betalningar runt dessa.

Boka Direkt – bokning online
Du som kund hos oss har möjlighet att boka tid på hemsidan och i bokningstjänsten Boka Direkt. Tjänsten följer lagen om GDPR och genom att nyttja denna tjänst så samtycker du till insamlandet av nödvändiga personuppgifter enligt ovan.

Kommunikation
Vi använder din information för att kunna ge dig information via utskick om våra produkter, olika erbjudanden samt nyhetsbrev. Vi använder dessutom dina uppgifter för att kunna svara dig när du kontaktar oss.

Lagring av uppgifter
Uppgifterna lagras i vårt kundregister i Boka Direkt. Du kan alltid ändra dessa uppgifter eller begära att få veta vad vi har noterat om dig.

VI DELAR ALDRIG DE UPPGIFTER VI FÅTT I FÖRTROENDE AV DIG MED NÅGOT/NÅGON ANNAN.

Vill du INTE ha fler utskick från oss vill vi att du kontaktar oss via mail eller via telefon, uppge ditt namn och eller mailadress så tar vi bort dig och kommer INTE att skicka fler notiser till dig!

Ulrika Walfridsson Nilsson

SPA & Cosmetiqua Lokföraregatan 20a, 253 53 Påarp 
Tel: 042-22 92 00 Boka klicka här.

 
www.spacosmatiqua.se