PRESENTKORT Att ge bort en härlig spaupplevelse på SPA & Cosmetiqua är alltid en uppskattad present!

Du är varmt välkommen in och köpa ditt presentkort över disk men det går även att köpa presentkort online om du inte har möjlighet att komma! Klicka här för att köpa presentkort online.

När du fått ett presentkort från SPA & Cosmetiqua innebär det att du har fått en summa att använda på behandlingar. Du kan alltid lägga till pengar på plats om du vill ha en dyrare behandling än den du fått. Väljer du en billigare behandling än den du fått har du kvar kvar-varande summa på ditt presentkort.

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Då behöver du ett kvitto för att få ut det belopp som din arbetsgivare ger dig på årsbasis. Lägg in din peng hos mig som en pott och besök mig sedan för behandling när det passar dig. Efter varje besök dras kostnaden för den behandling du väljer från din pott.  Du kan även få friskvårdskvitto för enskilda behandlingar. Gäller i 1år från och med inköpsdatum. Friskvårdskorten är värdehandlingar och används som betalmedel hos mig.

Vi utfärdar gärna presentkort på valfri behandling eller belopp.
Ett presentkort är giltigt under 12 månader från utfärdandedatum.

Tänk på/viktigt att veta:

  • Boka din behandling minst 2 månader innan utgångsdatum då det vid högsäsong kan vara svårt att hitta en tid som passar.
  • Du kan välja produkter istället för behandlingar om inga tider eller behandlingar passar just nu. (Gäller EJ presentkort köpta online)
  • Vi förlänger INGA presentkort.
  • Borttappat presentkort kan INTE nyttjas.
  • Presentkort gäller under ordinarie öppettider.

Kontakta oss
SPA & Cosmetiqua Lokföraregatan 20a, 253 53 Påarp 
Tel: 042-22 92 00 Boka klicka här.

 
www.spacosmetiqua.se