Archive for March, 2008

Så det är såhär livet ska vara egentligen?

Det var ett tag sen jag skrev nåt och sjukt mycket har hänt sen dess, alla bra saker. Jag röker mer än på länge, ändå är det så mycket lättare att andas. Jag behöver inte en ny version av mig,  det jag har behövt är bara mig själv, så som jag egentligen är, som jag är nu. Allt ordnar sig till det allra bästa, precis så som det ska vara, saker har ett konstigt sätt att alltid lösa sig. Jag är bara jag nu och går runt och känner en sån glädje hela tiden, lite som att vara nykär fast i mig själv. Om jag ser dum ut när jag ler för mig själv så skiter jag i det, huvudsaken är att jag mår bra och det gör jag verkligen, inifrån och ut.

Det fixade sig med lägenhet till slut, även om jag aldrig var riktigt orolig.  Jag har ny tjänst från 1:a april. Jag och min bästa vän och kära syster Linn var nyss i London och som alltid så var det ett enda stort mys där. Lika delar fika & pubhäng plus marknader och varsin nostalgitripp deluxe på egen hand gör det till en sjukt bra resa. Visst, vi missade planet hem och fick lägga 1000:- var på ny resa dagen efter men skitsamma, det var värt det. Tegan & Sara på Nalen imorgon med Nicke & Carro ska också bli så jävla fint.

Orkar inte skriva så mycket mer nu, sitter dessutom i telefon på jobbet så det är lite lurigt att koncentrera sig. Inte för att jag är världsbäst på den delen annars heller men man behöver ju inte göra det jobbigare än vanligt, eller hur?
Avslutar med att tipsa om the papertiger sound, en snubbe som gör sjukt bra musik, enligt mig iallafall! Som vanligt orkar jag inte recensera eller så, kolla själva!

Dagens lÃ¥t:  Club 8 - The boy who couldn’t stop dreaming